4 Σεπτεμβρίου 2017 ♦ Την διοργάνωση του δεύτερου μαραθωνίου ανάπτυξης εφαρμογών NBGi-bank #fintech crowd hackathon ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα.

Ειδικότερα, στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου διοργανώνεται ο δεύτερος μαραθώνιος ανάπτυξης εφαρμογών NBGi-bank #fintech 2 crowd hackathon με θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών στις τεχνολογίες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών (fintech). Ο διαγωνισμός θα είναι τριήμερος και στα ζητούμενα θα περιλαμβάνονται πραγματικές ανάγκες και πεδία ενδιαφέροντος επιχειρηματικών μονάδων της Εθνικής Τράπεζας, χωρίς όμως να υπάρχει αυστηρός περιορισμός ως προς τις ιδέες που μπορούν να συμμετέχουν.

Το NBGi-bank #fintech 2 crowd hackathon διοργανώνεται από την Εθνική Τράπεζα, με την υποστήριξη της Crowd policy, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της Τράπεζας για την ανάπτυξη συνεργασιών με νέες, καινοτόμες και δημιουργικές εταιρίες και ομάδες στο χώρο του fintech.

Η Εθνική Τράπεζα, κάτω από την ομπρέλα του επιχειρηματικού επιταχυντή σε θέματα fintechbefinnovative (www.befinnovative.com), δημιουργεί ένα εργαστήριο καινοτομίας με άξονα τον πειραματισμό και τη διερεύνηση ανάπτυξης σύγχρονων εφαρμογών και υπηρεσιών. Στόχος του befinnovativeinnovationlab είναι η ευρύτερη υποστήριξη ομάδων και εταιριών στο χώρο του fintech, η επιχειρηματική τους ενδυνάμωση και επιτάχυνση και η δημιουργία εμπορικών συνεργασιών.

Στις δράσεις του befinnovativeinno vationlab περιλαμβάνονται για το επόμενο διάστημα το NBGi-bank API& Infoday που θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου 18:00 - 21:00, στο χώρο του befinnovative, Πειραιώς 74 στο Μοσχάτο. Στο NBGi-bankAPI&infoday θα γίνει παρουσίαση του NBGi-bankAPI «sand box», το οποίο θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιήσουν για την υλοποίηση των λύσεών τους, χρησιμοποιώντας - σε προσομοίωση - τα συστήματα της Τράπεζας, καθώς και θέματα που αφορούν τη διαδικασία και τα ζητούμενα του NBGi-bank #fintech 2 crowdhackathon.

Ο μαραθώνιος ανάπτυξης εφαρμογών NBGi-bank #fintech 2 crowd hackathon που θα γίνει 20, 21 και 22 Οκτωβρίου στο χώρο του befinnovative, Πειραιώς 74 στο Μοσχάτο.

Μέσα σε ένα εντατικό τριήμερο, και με την υποστήριξη μεντόρων της Εθνικής Τράπεζας αλλά και πολλών φορέων και εταιριών που θα συμμετέχουν στη διαδικασία, οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα αναπτύξουν και θα παρουσιάσουν λύσεις στο τομέα του fintech.

Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει στις τρεις πρώτες ομάδες χρηματικά βραβεία ως εξής: 1ο βραβείο: 5.000 ευρώ, 2ο βραβείο: 3.000 ευρώ, 3ο βραβείο: 2.000 ευρώ.Ομάδες που θα παρουσιάσουν καλή επίδοση στο NBGi-bank #fintech 2 crowd hackathon θα προεπιλεγούν και, εφόσον το επιθυμούν, θα συμμετέχουν στην τελική διαδικασία επιλογής του νέου κύκλου του επιχειρηματικού επιταχυντή befinnovative.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ανά ρόλο και ισχύει το μοντέλο «first come, first served».

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον 2ο κύκλο επιχειρηματικής επιτάχυνσης του befinnovative αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά το crowd hackathon με καταληκτική ημερομηνία στις αρχές Νοεμβρίου. Η διαδικασία επιλογής θα διεξαχθεί μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα, όπου και θα ανακοινωθούν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στον 2ο κύκλο.

Ο δεύτερος κύκλος επιχειρηματικής επιτάχυνσης του befinnovative θα ξεκινήσει αρχές Δεκεμβρίου2017 και θα διαρκέσει μέχρι το Μάϊο του 2018, όπου και θα γίνει το demo day των ομάδων στο επενδυτικό κοινό.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα με το εργαστήριο καινοτομίας befinnovativeinnovationlab θέλει να στηρίξει πρωτοβουλίες, ομάδες και εταιρίες στο χώρο του fintech και να τις βοηθήσει να αναπτυχθούν, ενισχύοντας την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, με τις δράσεις που αναφέρθηκαν, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για συστηματική συνεργασία της Τράπεζας με εταιρίες στο χώρο του fintech, με στόχο τη δημιουργία νέων σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών που θα μπορεί η Τράπεζα να προσφέρει στους πελάτες της.

(Για περισσότερες πληροφορίες: be finnovative innovation lab

http://www.befinnovative.com

https://www.facebook.com/befinnovative/


NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon

https://web.facebook.com/events/247459649088042/

http://crowdhackathon.com/fintech2

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • 1
  • 2

H ισοτιμία του bitcoin τώρα

Ανανεώνεται κάθε 10 λεπτά | είναι ο μέσος όρος των ισοτιμιών όλων των ανταλλακτηρίων

News room

  • Το Ελ Σαλβαδόρ λέει «όχι» στο ΔΝΤ για το bitcoin

    Το Ελ Σαλβαδόρ λέει «όχι» στο ΔΝΤ για το bitcoin

    3 Φεβρουαρίου 2022 ♦ «Κανένας διεθνής οργανισμός δεν πρόκειται να μας

    Read More
  • Τι δείχνει για την τιμή του bitcoin το νέο πολυετές χαμηλό των αποθεμάτων του στα ανταλλακτήρια

    Τι δείχνει για την τιμή του bitcoin το νέο πολυετές χαμηλό των αποθεμάτων του στα ανταλλακτήρια

    2 Φεβρουαρίου 2022 ♦ Σύμφωνα με τα on-chain στοιχεία, το απόθεμα

    Read More
  • Ακόμα δύο νομοσχέδια για τα κρυπτονομίσματα από την γερουσιαστή της Αριζόνας

    Ακόμα δύο νομοσχέδια για τα κρυπτονομίσματα από την γερουσιαστή της Αριζόνας

    2 Φεβρουαρίου 2022 ♦ Η γερουσιαστής του ρεπουμπλικανικού κόμματος, Wendy Rogers,

    Read More
  • Τι δείχνουν τα επιτόκια χρηματοδότησης του bitcoin που είναι αρνητικά για περισσότερο από μια εβδομάδα

    Τι δείχνουν τα επιτόκια χρηματοδότησης του bitcoin που είναι αρνητικά για περισσότερο από μια εβδομάδα

    1 Φεβρουαρίου 2022 ♦ Τα επιτόκια χρηματοδότησης bitcoin παραμένουν κατά κύριο

    Read More
  • Ο όγκος συναλλαγών στο δίκτυο του bitcoin ξεπέρασε αυτόν της American Express

    Ο όγκος συναλλαγών στο δίκτυο του bitcoin ξεπέρασε αυτόν της American Express

    1 Φεβρουαρίου 2022 ♦ Έρευνα της NYDIG διαπίστωσε ότι οι συναλλαγές

    Read More
  • Τι σημαίνει για την αγορά η αύξηση της δυσκολίας εξόρυξης bitcoin σε ιστορικό υψηλό

    Τι σημαίνει για την αγορά η αύξηση της δυσκολίας εξόρυξης bitcoin σε ιστορικό υψηλό

    31 Ιανουαρίου 2022 ♦ H δυσκολία εξόρυξης bitcoin σημείωσε πρόσφατα νέο

    Read More
  • Mike McGlone

    Mike McGlone: Το bitcoin θα ξεχωρίσει από το "κοπάδι" των κρυπτονομισμάτων το 2022

    27 Ιανουαρίου 2022 ♦ Ο επικεφαλής στρατηγικής ανάλυσης του Bloomberg πιστεύει

    Read More
  • Michael Saylor: Γιατί πέφτει η αγορά κρυπτονομισμάτων

    Michael Saylor: Γιατί πέφτει η αγορά κρυπτονομισμάτων

    26 Ιανουαρίου 2022 ♦ Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy, Michael Saylor,

    Read More
  • 1
  • 2

Διάγραμμα BTC/EUR*

   * H εξέλιξη της τιμής από την Coinbase
  • 1
  • 2