13 Ιουλίου 2017 ♦ Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), διοργανώτρια των βραβείων, αναδεικνύει και επιβραβεύει παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων.
Τα βραβεία διεξάγονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσα από τις κατηγορίες των βραβείων που καθορίζονται ως εξής:
Βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος
Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος
Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας - Καταναλωτικού Προϊόντος
Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας - Βιομηχανικού Προϊόντος
Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας
Βραβείο Αγροτικής Αριστείας
Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας
Βραβείο Νεοφυούς Παραγωγικής Αριστείας
Κλαδικό Βραβείο Τροφίμων και Ποτών
Κλαδικό Βραβείο Ένδυσης, Υπόδησης και Αξεσουάρ
Κλαδικό Βραβείο Προσωπικής και Οικιακής Φροντίδας
Κλαδικό Βραβείο Διαρκών Καταναλωτικών Προϊόντων
Στη φετινή διοργάνωση θα δοθεί η ευκαιρία στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών να απονείμει και το Βραβείο Βιοτεχνικής Αριστείας.
Ο θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της ΕΛΑΜ για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης αποτελούν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οργανισμοί μπορούν να καταθέτουν την υποψηφιότητά τους μόνο ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα www.madeingreeceawards.gr, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 29η Σεπτεμβρίου 2017.
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε με:
Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Κωνσταντίνα Σαμπαριώτη
Tηλ.: 2108203850 (10:00 - 15:00)
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Insession Events
Βίκυ Νικολοπούλου
Event and Project Management Professional
Tηλ.: 6944431459
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.