Pointer.gr

Domain names, Web hosting, Cloud servers, Streaming, SSL, Web design

12 χρόνια εμπειρίας στην φιλοξενία ιστοσελίδων.
Το Ελληνικό datacenter σε Cloud Servers στο δίκτυο της Otenet, εξασφαλίζει μέγιστη ταχύτητα, 100% uptime, μικρό ping από παντού. Κατοχυρώσεις domain name στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ssl πιστοποιητικά, cloud servers και vps.

Web hosting στο οποίο μπορείς να βασιστείς
Το site σου αλλάζει επίπεδο, γίνεται γρήγορο, γίνεται ασφαλές. Έχεις τώρα την υποστήριξη που θα ήθελες. Είτε θέλεις απλά να έχεις email, είτε είσαι blogger, είτε έχεις ένα site μικρών ή μεγάλων απαιτήσεων, έχεις έναν συνεργάτη στο οποίο μπορείς να βασιστείς. Linux hosting ή Windows hosting, Plesk ή Cpanel, με βάση δεδομένων ή χωρίς, με πανεύκολη εγκατάσταση πολλών εφαρμογών όπως Joomla, Wordpress, Drupal.

Control panel για όλους
Έχουμε σχεδιάσει το control panel διαχείρισης των domain name και hosting έτσι ώστε να μπορεί να το χειριστεί ακόμα και ο πιο αρχάριος χρήστης. Οι δυνατότητές του είναι απεριόριστες: Αλλαγή name server, dns εγγραφές, domain forward, αλλαγή στοιχείων τιμολόγησης, παραγγελία δωρεάν φιλοξενίας, μαζικές ανανεώσεις, εξαγωγή λίστας domain name σε excel είναι μερικές από τις δυνατότητές του. Απλά δοκίμασέ το

Πιστοποιητικά SSL
SSL certificate της Comodo με 5,9€ το έτος δεν θα βρεις πουθενά. Ασφάλισε τα δεδομένα των πελατών και των συναλλαγών σου με ισχυρή κρυπτογράφηση από τις μεγαλύτερες εταιρίες πιστοποίησης παγκοσμίως. Η κανονική τιμή του Comodo positive ssl είναι 45€ το έτος

Γίνε μεταπωλητής
Ξεκίνα την δική σου επιχείριση reseller web hosting εύκολα και πολύ οικονομικά. Είτε είσαι part time web hoster, web designer είτε έχεις την δική σου οργανωμένη επιχείρηση παροχής φιλοξενίας, τα πακέτα μας θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις χρήματα.

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 231 0889178

web URL: https://www.pointer.gr/