19 Ιουνίου 2017 ♦ Το hub:raum (το φυτώριο νεοσύστατων επιχειρήσεων της Deutsche Telekom) επιθυμεί να φέρει την επικοινωνία με τα «πράγματα» σε ένα νέο επίπεδο. Ως εκ τούτου, πρόσφατα παρουσίασε το πρόγραμμα WARP NB-IoT το οποίο αφορά νεοσύστατες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που μπορούν να προσχωρήσουν σε ένα δίκτυο NB-IoT και έτσι να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων και να προβούν στην εμπορική εκμετάλλευση έργων σε όλη την Ευρώπη.



Σύμφωνα με το McKinsey Global Institute, το Internet of Things (Διαδίκτυο των Πραγμάτων) θα μπορούσε να έχει ετήσιο οικονομικό αντίκτυπο ύψους 3,9 - 11,1 τρισ. δολ. ΗΠΑ παγκοσμίως έως το 2025. Επιπλέον, προβλέπεται ότι η εγκατεστημένη βάση του IoT θα αυξάνεται κατά 15% έως 20% περίπου ετησίως έως το 2020[1].

Το NB-IoT είναι ένα πρότυπο τεχνολογίας ραδιοεπικοινωνίας Low Power Wide Area Network (LPWAN) που αφορά συσκευές Internet of Things. Είναι ανοιχτό, ανεξάρτητο από οποιαδήποτε εταιρεία και λειτουργεί σε αδειοδοτούμενη ζώνη συχνοτήτων που ανήκει στους φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας και ως εκ τούτου διασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο όσον αφορά την ασφάλεια και την ποιότητα εξυπηρέτησης. Το τεράστιο όφελος του NB-IoT περιλαμβάνει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, μικρές ταχύτητες δεδομένων, βαθιά εσωτερική διείσδυση μέσω σήματος, ποικιλία συσκευών που συνδέονται μέσω κινητής τηλεφωνίας, παγκόσμιο πρότυπο, εγκατάσταση με τοποθέτηση και άμεση λειτουργία (plug&play), υψηλό επίπεδο ασφάλειας και, βέβαια, χαμηλό κόστος. Ιδανικά παραδείγματα για τις λύσεις NB-IoT είναι η βελτιστοποίηση των συστημάτων ελέγχου σε στύλους φωτισμού, συστήματα μέτρησης, χώρους στάθμευσης ή τη διαχείριση απορριμμάτων καθώς και ένας εντελώς νέος τρόπος παρακολούθησης περιουσιακών στοιχείων, ποδηλάτων ή κατοικίδιων. Ουσιαστικά, οι δυνατότητες χρήσης αυτής της τεχνολογίας είναι απεριόριστες.

Το WARP NB-IoT παρέχεται από το hub:raum, μέλος του οικοσυστήματος της Deutsche Telekom. Παρέχει στις εταιρείες τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ή να αναπτύξουν τις ιδέες τους στον τομέα του Narrowband-IoT, ακόμα και εάν χρησιμοποιούσαν διαφορετικές λύσεις χαμηλής ισχύος παλαιότερα. Το WARP NB-IoT συμβάλλει με την επιτάχυνση, τη δημιουργία πρωτοτύπων και την υλοποίηση στην αγορά με τα γερά θεμέλια της εμπειρογνωμοσύνης και του ισχυρού προϊόντος. Παράλληλα, οι νεοσύστατες επιχειρήσεις μπορούν να βασίζονται στον ελκυστικό συνδυασμό προνομίων όπως, μεταξύ άλλων, είναι το ενδεχόμενο επένδυσης εκ μέρους του hub:raum, αλλά και η οικονομική υποστήριξη για το Πιλοτικό Έργο, η πρόσβαση στο εξαιρετικό ζωντανό δίκτυο NB-IoT, η τεχνική υποστήριξη για τα πρωτότυπα και η ευκαιρία για σύναψη δοκιμαστικής συμφωνίας με πραγματικούς πελάτες καθώς και για εμπορική υλοποίηση. Η Deutsche Telekom θα αρχίσει την ανάπτυξη του NB-IoT σε οχτώ χώρες: Γερμανία, Ολλανδία, Ελλάδα, Πολωνία, Ουγγαρία, Αυστρία, Σλοβακία και Κροατία οπότε θα δοθεί η ευκαιρία σε νεοσύστατες επιχειρήσεις να υλοποιήσουν τις λύσεις τους για πελάτες στις συγκεκριμένες αγορές. Μέχρι στιγμής, στο πρόγραμμα NB-IoT Prototyping Hub, η DT έχει κάνεις επιτυχείς δοκιμές με πελάτες σε 16 προϊόντα και προχωρεί για περαιτέρω (προ-)εμπορικές δοκιμές και υλοποιήσεις.

Το πρόγραμμα WARP NB-IoT αφορά νεοσύστατες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα ή λειτουργικά πρωτότυπα σε διάφορους τομείς, όπως για παράδειγμα ευφυείς πόλεις, ευφυή παρακολούθηση, ευφυείς βιομηχανίες, ευφυή υγεία, ευφυή γεωργία ή ευφυή ιδιοκτησία. Το έντυπο της αίτησης διατίθεται στον ιστότοπο http://www.bit.ly/ApplyToWARPNB-IoT. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης είναι έως και τις 17 Ιουλίου 2017.

Η ταυτότητα του hub:raum

Το hub:raum, το φυτώριο της Deutsche Telekom, προσφέρει διάφορα προγράμματα και μορφές που αποσκοπούν στη δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών μεταξύ του οικοσυστήματος των νεοσύστατων επιχειρήσεων και της Deutsche Telekom. Επιπλέον, το hub:raum επενδύει επιλεκτικά σε νεοσύστατες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και διαθέτουν στρατηγική που συνάδει με τις επιχειρηματικές και καινοτομικές προτεραιότητες της Deutsche Telekom.

Επικοινωνία & περαιτέρω πληροφορίες:

https://warpaccelerator.com/nb-iot/

https://www.hubraum.com/

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Πηγή: hub:raum Κρακοβίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: hub:raum, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. +48 532 753 385

 • 1
 • 2

H ισοτιμία του bitcoin τώρα

Ανανεώνεται κάθε 10 λεπτά | είναι ο μέσος όρος των ισοτιμιών όλων των ανταλλακτηρίων

News room

 • Το Ελ Σαλβαδόρ λέει «όχι» στο ΔΝΤ για το bitcoin

  Το Ελ Σαλβαδόρ λέει «όχι» στο ΔΝΤ για το bitcoin

  3 Φεβρουαρίου 2022 ♦ «Κανένας διεθνής οργανισμός δεν πρόκειται να μας

  Read More
 • Τι δείχνει για την τιμή του bitcoin το νέο πολυετές χαμηλό των αποθεμάτων του στα ανταλλακτήρια

  Τι δείχνει για την τιμή του bitcoin το νέο πολυετές χαμηλό των αποθεμάτων του στα ανταλλακτήρια

  2 Φεβρουαρίου 2022 ♦ Σύμφωνα με τα on-chain στοιχεία, το απόθεμα

  Read More
 • Ακόμα δύο νομοσχέδια για τα κρυπτονομίσματα από την γερουσιαστή της Αριζόνας

  Ακόμα δύο νομοσχέδια για τα κρυπτονομίσματα από την γερουσιαστή της Αριζόνας

  2 Φεβρουαρίου 2022 ♦ Η γερουσιαστής του ρεπουμπλικανικού κόμματος, Wendy Rogers,

  Read More
 • Τι δείχνουν τα επιτόκια χρηματοδότησης του bitcoin που είναι αρνητικά για περισσότερο από μια εβδομάδα

  Τι δείχνουν τα επιτόκια χρηματοδότησης του bitcoin που είναι αρνητικά για περισσότερο από μια εβδομάδα

  1 Φεβρουαρίου 2022 ♦ Τα επιτόκια χρηματοδότησης bitcoin παραμένουν κατά κύριο

  Read More
 • Ο όγκος συναλλαγών στο δίκτυο του bitcoin ξεπέρασε αυτόν της American Express

  Ο όγκος συναλλαγών στο δίκτυο του bitcoin ξεπέρασε αυτόν της American Express

  1 Φεβρουαρίου 2022 ♦ Έρευνα της NYDIG διαπίστωσε ότι οι συναλλαγές

  Read More
 • Τι σημαίνει για την αγορά η αύξηση της δυσκολίας εξόρυξης bitcoin σε ιστορικό υψηλό

  Τι σημαίνει για την αγορά η αύξηση της δυσκολίας εξόρυξης bitcoin σε ιστορικό υψηλό

  31 Ιανουαρίου 2022 ♦ H δυσκολία εξόρυξης bitcoin σημείωσε πρόσφατα νέο

  Read More
 • Mike McGlone

  Mike McGlone: Το bitcoin θα ξεχωρίσει από το "κοπάδι" των κρυπτονομισμάτων το 2022

  27 Ιανουαρίου 2022 ♦ Ο επικεφαλής στρατηγικής ανάλυσης του Bloomberg πιστεύει

  Read More
 • Michael Saylor: Γιατί πέφτει η αγορά κρυπτονομισμάτων

  Michael Saylor: Γιατί πέφτει η αγορά κρυπτονομισμάτων

  26 Ιανουαρίου 2022 ♦ Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy, Michael Saylor,

  Read More
 • 1
 • 2

Διάγραμμα BTC/EUR*

   * H εξέλιξη της τιμής από την Coinbase
 • 1
 • 2