19 Ιουνίου 2017 ♦ Το hub:raum (το φυτώριο νεοσύστατων επιχειρήσεων της Deutsche Telekom) επιθυμεί να φέρει την επικοινωνία με τα «πράγματα» σε ένα νέο επίπεδο. Ως εκ τούτου, πρόσφατα παρουσίασε το πρόγραμμα WARP NB-IoT το οποίο αφορά νεοσύστατες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που μπορούν να προσχωρήσουν σε ένα δίκτυο NB-IoT και έτσι να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων και να προβούν στην εμπορική εκμετάλλευση έργων σε όλη την Ευρώπη.Σύμφωνα με το McKinsey Global Institute, το Internet of Things (Διαδίκτυο των Πραγμάτων) θα μπορούσε να έχει ετήσιο οικονομικό αντίκτυπο ύψους 3,9 - 11,1 τρισ. δολ. ΗΠΑ παγκοσμίως έως το 2025. Επιπλέον, προβλέπεται ότι η εγκατεστημένη βάση του IoT θα αυξάνεται κατά 15% έως 20% περίπου ετησίως έως το 2020[1].

Το NB-IoT είναι ένα πρότυπο τεχνολογίας ραδιοεπικοινωνίας Low Power Wide Area Network (LPWAN) που αφορά συσκευές Internet of Things. Είναι ανοιχτό, ανεξάρτητο από οποιαδήποτε εταιρεία και λειτουργεί σε αδειοδοτούμενη ζώνη συχνοτήτων που ανήκει στους φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας και ως εκ τούτου διασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο όσον αφορά την ασφάλεια και την ποιότητα εξυπηρέτησης. Το τεράστιο όφελος του NB-IoT περιλαμβάνει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, μικρές ταχύτητες δεδομένων, βαθιά εσωτερική διείσδυση μέσω σήματος, ποικιλία συσκευών που συνδέονται μέσω κινητής τηλεφωνίας, παγκόσμιο πρότυπο, εγκατάσταση με τοποθέτηση και άμεση λειτουργία (plug&play), υψηλό επίπεδο ασφάλειας και, βέβαια, χαμηλό κόστος. Ιδανικά παραδείγματα για τις λύσεις NB-IoT είναι η βελτιστοποίηση των συστημάτων ελέγχου σε στύλους φωτισμού, συστήματα μέτρησης, χώρους στάθμευσης ή τη διαχείριση απορριμμάτων καθώς και ένας εντελώς νέος τρόπος παρακολούθησης περιουσιακών στοιχείων, ποδηλάτων ή κατοικίδιων. Ουσιαστικά, οι δυνατότητες χρήσης αυτής της τεχνολογίας είναι απεριόριστες.

Το WARP NB-IoT παρέχεται από το hub:raum, μέλος του οικοσυστήματος της Deutsche Telekom. Παρέχει στις εταιρείες τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ή να αναπτύξουν τις ιδέες τους στον τομέα του Narrowband-IoT, ακόμα και εάν χρησιμοποιούσαν διαφορετικές λύσεις χαμηλής ισχύος παλαιότερα. Το WARP NB-IoT συμβάλλει με την επιτάχυνση, τη δημιουργία πρωτοτύπων και την υλοποίηση στην αγορά με τα γερά θεμέλια της εμπειρογνωμοσύνης και του ισχυρού προϊόντος. Παράλληλα, οι νεοσύστατες επιχειρήσεις μπορούν να βασίζονται στον ελκυστικό συνδυασμό προνομίων όπως, μεταξύ άλλων, είναι το ενδεχόμενο επένδυσης εκ μέρους του hub:raum, αλλά και η οικονομική υποστήριξη για το Πιλοτικό Έργο, η πρόσβαση στο εξαιρετικό ζωντανό δίκτυο NB-IoT, η τεχνική υποστήριξη για τα πρωτότυπα και η ευκαιρία για σύναψη δοκιμαστικής συμφωνίας με πραγματικούς πελάτες καθώς και για εμπορική υλοποίηση. Η Deutsche Telekom θα αρχίσει την ανάπτυξη του NB-IoT σε οχτώ χώρες: Γερμανία, Ολλανδία, Ελλάδα, Πολωνία, Ουγγαρία, Αυστρία, Σλοβακία και Κροατία οπότε θα δοθεί η ευκαιρία σε νεοσύστατες επιχειρήσεις να υλοποιήσουν τις λύσεις τους για πελάτες στις συγκεκριμένες αγορές. Μέχρι στιγμής, στο πρόγραμμα NB-IoT Prototyping Hub, η DT έχει κάνεις επιτυχείς δοκιμές με πελάτες σε 16 προϊόντα και προχωρεί για περαιτέρω (προ-)εμπορικές δοκιμές και υλοποιήσεις.

Το πρόγραμμα WARP NB-IoT αφορά νεοσύστατες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα ή λειτουργικά πρωτότυπα σε διάφορους τομείς, όπως για παράδειγμα ευφυείς πόλεις, ευφυή παρακολούθηση, ευφυείς βιομηχανίες, ευφυή υγεία, ευφυή γεωργία ή ευφυή ιδιοκτησία. Το έντυπο της αίτησης διατίθεται στον ιστότοπο http://www.bit.ly/ApplyToWARPNB-IoT. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης είναι έως και τις 17 Ιουλίου 2017.

Η ταυτότητα του hub:raum

Το hub:raum, το φυτώριο της Deutsche Telekom, προσφέρει διάφορα προγράμματα και μορφές που αποσκοπούν στη δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών μεταξύ του οικοσυστήματος των νεοσύστατων επιχειρήσεων και της Deutsche Telekom. Επιπλέον, το hub:raum επενδύει επιλεκτικά σε νεοσύστατες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και διαθέτουν στρατηγική που συνάδει με τις επιχειρηματικές και καινοτομικές προτεραιότητες της Deutsche Telekom.

Επικοινωνία & περαιτέρω πληροφορίες:

https://warpaccelerator.com/nb-iot/

https://www.hubraum.com/

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Πηγή: hub:raum Κρακοβίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: hub:raum, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. +48 532 753 385

 • 1
 • 2

H ισοτιμία του bitcoin τώρα

Ανανεώνεται κάθε 10 λεπτά | είναι ο μέσος όρος των ισοτιμιών όλων των ανταλλακτηρίων

News room

 • Τουρκία: Ο Ερντογάν ενέκρινε νομοσχέδιο για τα κρυπτονομίσματα

  Τουρκία: Ο Ερντογάν ενέκρινε νομοσχέδιο για τα κρυπτονομίσματα

  31 Δεκεμβρίου 2021 ♦ Τα κρυπτονομίσματα πλέον απασχολούν πολλές κυβερνήσεις και

  Read More
 • Η διάσπαση της αντίστασης των $51.000 είναι το «κλειδί» της ανοδικής τάσης του bitcoin

  Η διάσπαση της αντίστασης των $51.000 είναι το «κλειδί» της ανοδικής τάσης του bitcoin

  28 Δεκεμβρίου 2021 ♦ Κάτω από τη βασική αντίσταση των 51.000

  Read More
 • Ο Jihan Wu, συνιδρυτής της Bitmain εκτιμά ότι η βιομηχανία των κρυπτονομισμάτων θα φτάσει τα δεκάδες τρισ. δολάρια

  Ο Jihan Wu, συνιδρυτής της Bitmain εκτιμά ότι η βιομηχανία των κρυπτονομισμάτων θα φτάσει τα δεκάδες τρισ. δολάρια

  24 Δεκεμβρίου 2021 ♦ Ο Jihan Wu, ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής του

  Read More
 • 2021: Η χρονιά θεσμικής υιοθέτησης του bitcoin με τη χρηματοδότηση των Venture Capitals σε κρυπτονομίσματα να φτάνει τα $25 δισ.

  2021: Η χρονιά θεσμικής υιοθέτησης του bitcoin με τη χρηματοδότηση των Venture Capitals σε κρυπτονομίσματα να φτάνει τα $25 δισ.

  24 Δεκεμβρίου 2021 ♦ Η έκθεση της The Block Research συγκεντρώνει

  Read More
 • Οι εξορύκτες bitcoin αποκόμισαν περισσότερα από 15 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021

  Οι εξορύκτες bitcoin αποκόμισαν περισσότερα από 15 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021

  24 Δεκεμβρίου 2021 ♦ Οι εξορύκτες bitcoin κατά τη διάρκεια του

  Read More
 • Στοιχεία καταρρίπτουν το σενάριο επερχόμενου σοκ στην προσφορά bitcoin

  Στοιχεία καταρρίπτουν το σενάριο επερχόμενου σοκ στην προσφορά bitcoin

  23 Δεκεμβρίου 2021 ♦ Τα ETFs και τα άλλα επενδυτικά σχήματα

  Read More
 • Michael Saylor

  Ο CEO της MicroStrategy, Michael Saylor, "βλέπει" την τιμή του bitcoin στα 6 εκατομμύρια δολάρια ...κάποια στιγμή

  23 Δεκεμβρίου 2021 ♦ Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy, Michael Saylor,

  Read More
 • Η Stronghold Digital Mining αγόρασε 9.090 συστήματα εξόρυξης bitcoin

  Η Stronghold Digital Mining αγόρασε 9.090 συστήματα εξόρυξης bitcoin

  23 Δεκεμβρίου 2021 ♦ Περισσότερα από 9.000 συστήματα εξόρυξης (rigs) bitcoin

  Read More
 • 1
 • 2

Διάγραμμα BTC/EUR*

   * H εξέλιξη της τιμής από την Coinbase
 • 1
 • 2