19 Ιουνίου 2017 ♦ Το hub:raum (το φυτώριο νεοσύστατων επιχειρήσεων της Deutsche Telekom) επιθυμεί να φέρει την επικοινωνία με τα «πράγματα» σε ένα νέο επίπεδο. Ως εκ τούτου, πρόσφατα παρουσίασε το πρόγραμμα WARP NB-IoT το οποίο αφορά νεοσύστατες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που μπορούν να προσχωρήσουν σε ένα δίκτυο NB-IoT και έτσι να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων και να προβούν στην εμπορική εκμετάλλευση έργων σε όλη την Ευρώπη.Σύμφωνα με το McKinsey Global Institute, το Internet of Things (Διαδίκτυο των Πραγμάτων) θα μπορούσε να έχει ετήσιο οικονομικό αντίκτυπο ύψους 3,9 - 11,1 τρισ. δολ. ΗΠΑ παγκοσμίως έως το 2025. Επιπλέον, προβλέπεται ότι η εγκατεστημένη βάση του IoT θα αυξάνεται κατά 15% έως 20% περίπου ετησίως έως το 2020[1].

Το NB-IoT είναι ένα πρότυπο τεχνολογίας ραδιοεπικοινωνίας Low Power Wide Area Network (LPWAN) που αφορά συσκευές Internet of Things. Είναι ανοιχτό, ανεξάρτητο από οποιαδήποτε εταιρεία και λειτουργεί σε αδειοδοτούμενη ζώνη συχνοτήτων που ανήκει στους φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας και ως εκ τούτου διασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο όσον αφορά την ασφάλεια και την ποιότητα εξυπηρέτησης. Το τεράστιο όφελος του NB-IoT περιλαμβάνει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, μικρές ταχύτητες δεδομένων, βαθιά εσωτερική διείσδυση μέσω σήματος, ποικιλία συσκευών που συνδέονται μέσω κινητής τηλεφωνίας, παγκόσμιο πρότυπο, εγκατάσταση με τοποθέτηση και άμεση λειτουργία (plug&play), υψηλό επίπεδο ασφάλειας και, βέβαια, χαμηλό κόστος. Ιδανικά παραδείγματα για τις λύσεις NB-IoT είναι η βελτιστοποίηση των συστημάτων ελέγχου σε στύλους φωτισμού, συστήματα μέτρησης, χώρους στάθμευσης ή τη διαχείριση απορριμμάτων καθώς και ένας εντελώς νέος τρόπος παρακολούθησης περιουσιακών στοιχείων, ποδηλάτων ή κατοικίδιων. Ουσιαστικά, οι δυνατότητες χρήσης αυτής της τεχνολογίας είναι απεριόριστες.

Το WARP NB-IoT παρέχεται από το hub:raum, μέλος του οικοσυστήματος της Deutsche Telekom. Παρέχει στις εταιρείες τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ή να αναπτύξουν τις ιδέες τους στον τομέα του Narrowband-IoT, ακόμα και εάν χρησιμοποιούσαν διαφορετικές λύσεις χαμηλής ισχύος παλαιότερα. Το WARP NB-IoT συμβάλλει με την επιτάχυνση, τη δημιουργία πρωτοτύπων και την υλοποίηση στην αγορά με τα γερά θεμέλια της εμπειρογνωμοσύνης και του ισχυρού προϊόντος. Παράλληλα, οι νεοσύστατες επιχειρήσεις μπορούν να βασίζονται στον ελκυστικό συνδυασμό προνομίων όπως, μεταξύ άλλων, είναι το ενδεχόμενο επένδυσης εκ μέρους του hub:raum, αλλά και η οικονομική υποστήριξη για το Πιλοτικό Έργο, η πρόσβαση στο εξαιρετικό ζωντανό δίκτυο NB-IoT, η τεχνική υποστήριξη για τα πρωτότυπα και η ευκαιρία για σύναψη δοκιμαστικής συμφωνίας με πραγματικούς πελάτες καθώς και για εμπορική υλοποίηση. Η Deutsche Telekom θα αρχίσει την ανάπτυξη του NB-IoT σε οχτώ χώρες: Γερμανία, Ολλανδία, Ελλάδα, Πολωνία, Ουγγαρία, Αυστρία, Σλοβακία και Κροατία οπότε θα δοθεί η ευκαιρία σε νεοσύστατες επιχειρήσεις να υλοποιήσουν τις λύσεις τους για πελάτες στις συγκεκριμένες αγορές. Μέχρι στιγμής, στο πρόγραμμα NB-IoT Prototyping Hub, η DT έχει κάνεις επιτυχείς δοκιμές με πελάτες σε 16 προϊόντα και προχωρεί για περαιτέρω (προ-)εμπορικές δοκιμές και υλοποιήσεις.

Το πρόγραμμα WARP NB-IoT αφορά νεοσύστατες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα ή λειτουργικά πρωτότυπα σε διάφορους τομείς, όπως για παράδειγμα ευφυείς πόλεις, ευφυή παρακολούθηση, ευφυείς βιομηχανίες, ευφυή υγεία, ευφυή γεωργία ή ευφυή ιδιοκτησία. Το έντυπο της αίτησης διατίθεται στον ιστότοπο http://www.bit.ly/ApplyToWARPNB-IoT. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης είναι έως και τις 17 Ιουλίου 2017.

Η ταυτότητα του hub:raum

Το hub:raum, το φυτώριο της Deutsche Telekom, προσφέρει διάφορα προγράμματα και μορφές που αποσκοπούν στη δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών μεταξύ του οικοσυστήματος των νεοσύστατων επιχειρήσεων και της Deutsche Telekom. Επιπλέον, το hub:raum επενδύει επιλεκτικά σε νεοσύστατες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και διαθέτουν στρατηγική που συνάδει με τις επιχειρηματικές και καινοτομικές προτεραιότητες της Deutsche Telekom.

Επικοινωνία & περαιτέρω πληροφορίες:

https://warpaccelerator.com/nb-iot/

https://www.hubraum.com/

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Πηγή: hub:raum Κρακοβίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: hub:raum, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. +48 532 753 385

 • 1
 • 2

H ισοτιμία του bitcoin τώρα

Ανανεώνεται κάθε 10 λεπτά | είναι ο μέσος όρος των ισοτιμιών όλων των ανταλλακτηρίων

News room

 • Το bitcoin θα μπορούσε να πέσει στα 20.000 δολάρια πριν εκτοξευθεί στα 600.000 δολάρια λέει ο CIO της Guggenheim

  Το bitcoin θα μπορούσε να πέσει στα 20.000 δολάρια πριν εκτοξευθεί στα 600.000 δολάρια λέει ο CIO της Guggenheim

  22 Απριλίου 2021 ♦ Η κυριακάτικη οπισθοχώρηση του bitcoin θα μπορούσε

  Read More
 • O Διευθύνων Σύμβουλος της Pantera εξηγεί την σχέση του πλήθους των χρηστών του bitcoin με την τιμή του

  O Διευθύνων Σύμβουλος της Pantera εξηγεί την σχέση του πλήθους των χρηστών του bitcoin με την τιμή του

  16 Απριλίου 2021 ♦ Στην μηνιαία επιστολή του προς τους επενδυτές,

  Read More
 • Η Τουρκία θέτει εκτός νόμου τα κρυπτονομίσματα

  Η Τουρκία θέτει εκτός νόμου τα κρυπτονομίσματα

  16 Απριλίου 2021 ♦ Σε μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη, η

  Read More
 • H Goldman Sachs αναμένει

  H Goldman Sachs αναμένει "σοβαρές εξελίξεις" στην ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων

  11 Απριλίου 2021 ♦ Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Goldman Sachs David

  Read More
 • Δυσάρεστη έκπληξη από την Εθνική Τράπεζα

  Δυσάρεστη έκπληξη από την Εθνική Τράπεζα

  9 Απριλίου 2021 ♦ Μια έκπληξη περίμενε πολλούς χρήστες των υπηρεσιών

  Read More
 • Η Ledger αντιμετωπίζει την δικαιοσύνη λόγω σοβαρής διαρροής δεδομένων

  Η Ledger αντιμετωπίζει την δικαιοσύνη λόγω σοβαρής διαρροής δεδομένων

  9 Απριλίου 2021 ♦ Η εταιρεία πορτοφολιών κρυπτονομισμάτων Ledger, θα βρεθεί

  Read More
 • O CEO της JPMorgan λέει ότι τα

  O CEO της JPMorgan λέει ότι τα "εμφανιζόμενα ζητήματα" όπως τα κρυπτονομίσματα "πρέπει να αντιμετωπιστούν τάχιστα"

  8 Απριλίου 2021 ♦ Το αφεντικό της JPMorgan, σε επιστολή του

  Read More
 • Η Κίνα μπορεί να χρησιμοποιήσει to bitcoin κατά των ΗΠΑ λέει ο Peter Thiel

  Η Κίνα μπορεί να χρησιμοποιήσει to bitcoin κατά των ΗΠΑ λέει ο Peter Thiel

  8 Απριλίου 2021 ♦ Το bitcoin θα μπορούσε να γίνει ένα

  Read More
 • 1
 • 2

Διάγραμμα BTC/EUR*

   * H εξέλιξη της τιμής από την Coinbase
 • 1
 • 2