Grants4Apps

19 Μαϊου 2017 ♦  Για 5η συνεχή χρονιά η εταιρεία Bayer υλοποιεί το πρόγραμμα Grants4Apps, το οποίο αφορά στην καινοτομία στον χώρο της υγείας, παρέχοντας τη δυνατότητα σε νεοσύστατες εταιρείες από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν με μια ιδέα που ενδεχομένως αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των ψηφιακών εφαρμογών υγείας.

Στόχος του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων που απασχολούν τον Τομέα Φαρμάκων της εταιρείας, τόσο σε εμπορικό επίπεδο όσο και στα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης.

Επίσης, το πρόγραμμα αφορά καινοτόμες ψηφιακές λύσεις που θα διευκολύνουν το έργο των παρόχων υγείας ή τους ασθενείς στην αντιμετώπιση και διαχείριση της ασθένειάς τους, καθώς και προϊόντα που συμβάλουν στην πρόληψη ή έγκαιρη διάγνωση ασθενειών.
Ήδη 10 σημαντικά έργα τα οποία έχουν επιλεχθεί, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής reportbrain από ελληνική νεοσύστατη εταιρεία, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ανάπτυξη, με την υποστήριξη της Bayer.

Οι άξονες συμμετοχών για αυτή την χρονιά είναι οι εξής:

«Accelerator» - Νέες τεχνολογίες και επιχειρησιακά μοντέλα. Οι συμμετοχές μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 31 Μαΐου. Οι 5 νεοσύστατες εταιρείες που θα επιλεγούν θα λάβουν χρηματοδότηση 50.000 ευρώ, καθώς και καθοδήγηση από τους ειδικούς της Bayer και θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Βερολίνο από το Σεπτέμβριο μέχρι το Νοέμβριο του 2017.

«Dealmaker» - Λύσεις για συγκεκριμένες επιχειρησιακές προκλήσεις. Οι συμμετοχές μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου. Οι εταιρείες που θα επιλεγούν θα ταξιδέψουν δωρεάν στις εγκαταστάσεις της Bayer στο Βερολίνο για να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους και συζητήσουν την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας με την εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους τρόπους συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.grants4apps.com/berlin

Φανή Καμπάση

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ