Enterprise Greece

2 Μαϊου 2017 ♦  Σειρά από στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις στην Ελλάδα προγραμματίζει ο Οργανισμός Enterprise Greece το αμέσως επόμενο διάστημα, για περίπου 180 ελληνικές εταιρείες τροφίμων και αναψυκτικών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δράσεών του για το 2017, το Enterprise Greece έχει προγραμματίσει τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων για εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου τροφίμων και αναψυκτικών, με 40 αγοραστές από 10 χώρες (Ιαπωνία, Νότια Κορέα, ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Κουβέιτ, Σουηδία, Πολωνία, Ρουμανία και Καζακστάν), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη 8-9 Μαΐου 2017 και στην Αθήνα, 10-11 Μαΐου 2017.

Στη δράση του Enterprise Greece αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 180 ελληνικές εταιρείες και να πραγματοποιηθούν πλέον των 1.000 στοχευμένων συναντήσεων.

Η συμμετοχή θα δώσει τη δυνατότητα στις ελληνικές εταιρείες να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με ξένους αγοραστές, να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας και να ενημερωθούν για τον ανταγωνισμό και τις συνθήκες της αγοράς-στόχου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ