2 Οκτωβρίου 2017 ♦ Παράταση μέχρι 15 Οκτωβρίου, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, στην προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων στον Α κύκλο της πρωτοβουλίας "Prototype by TEE" για τη στήριξη καινοτόμων ιδεών που φιλοδοξούν να εξελιχθούν σε προτότυπα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και εξωστρεφείς τεχνολογικές επιχειρήσεις ανακοίνωσε σήμερα το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.


Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, χαρακτήρισε ως εξαιρετικά ενθαρρυντικό το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον στήριξης του προγράμματος και από τον επιχειρηματικό κόσμο, από σημαντικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ο κατάλογος των οποίων θα ανακοινώνεται σταδιακά.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν προτάσεις ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας: https://prototype.tee.gr/ypovoli-symmetochis/
 
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ανοικτή και δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες από 2 έως και 5 ατόμων. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που είναι φοιτητές, απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ ή που δραστηριοποιούνται στην καινοτόμο επιχειρηματική δραστηριότητα.