Greek Tourism Workshop

26 Απριλίου 2017 ♦  Διευρύνεται η τουριστική παρουσία της Ελλάδας στην αγορά του Λιβάνου. Στις 10 Μαΐου πραγματοποιείται στη Βηρυτό το 2ο Greek Tourism Workshop in Lebanon, εκδήλωση στην οποία ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 132 τουριστικά πρακτορεία του Λιβάνου.

Tο 2ο Greek Tourism Workshop in Lebanon θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Mövenpick Hotel & Resort της Βηρυτού και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και έχει την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Λίβανο.

H διεύρυνση της τουριστικής αγοράς του Λιβάνου για την Ελλάδα και η ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος προς τη χώρα μας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτελούν κυρίαρχο στόχο της εκδήλωσης, η οποία αρχικά περιλαμβάνει την πραγματοποίηση Workshop με την διενέργεια ραντεβού (Β2Β) και ακολουθεί το Επίσημο Δείπνο στο οποίο παρουσιάζεται στο τουριστικό κοινό του Λιβάνου ο προορισμός της Ελλάδας.

Επισημαίνεται ότι η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της πρώτης που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Οκτώβριο στη Βηρυτό. Την πρωτοβουλία διενέργειας του 2ου Greek Tourism Workshop in Lebanon ανέλαβαν από κοινού οι εταιρείες Congress & Business Planers και η Travel Media Applications.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ