Web Toner

Η εταιρία παραγωγής – ανακύκλωσης toner, inkjet μελανιών Web-Toner ιδρύθηκε στην Αθήνα, ως αποτέλεσμα της ένωσης μιας ομάδας φυσικών προσώπων που σιατηρούν εμπειρία επάνω στην διαχείριση inkjet μελανιών και toner.

Η άριστη γνώση, κατάρτιση του τρίπτυχου της κατασκευής-ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος έχει σκοπό την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών κάθε επιχείρησης ακόμα και του ποιο απαιτητικού πελάτη.

Η εταιρία μας, από την στιγμή της ίδρυσής της έως σήμερα, έχει την δυνατότητα να παρέχει ποιοτικά, οικονομικά inkjet μελάνια και toner καθώς διαθέτει άρτια κατάρτιση και σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται πανελλαδικά μέσω courier συνοδευόμενα πάντοτε από εγγύηση καλής λειτουργίας – απόδοσης στις πιο συμφέρουσες τιμές, χονδρικής και λιανικής.

Think Green

Κύριο μέλημα της Web-Toner είναι ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος. Αυτό επιτυγχάνεται τηρώντας αυστηρούς κανόνες εργασίας διαχείρισης των αποβλήτων μέχρι το τελικό προϊόν.

Τα toner και τα inkjet μελάνια μας παρέχουν στους πελάτες μας την δυνατότητα ανακατασκευής – αναγόμωσής τους, η οποία χωρίς να θυσιάζει την εγγύηση μέγιστης απόδοσης – καλής λειτουργίας, προσφέρει μία λύση οικονομική αλλά και ενδεδειγμένη για την συμβολή του καταναλωτή στην προστασία του περιβάλλοντος.

Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας & Ηρ. Πολυτεχνείου 27, Ασπρόπυργος 193 00

Τηλέφωνα: 215 5150270, 697 0896967

web URL: https://web-toner.gr/