Pharmacy128

Προϊόντα περιποίησης προσώπου & σώματος για τον άντρα και τη γυναίκα σε κάθε ηλικία / Προϊόντα αδυνατίσματος / Βρεφικά είδη / Ομοιοπαθητικά / Βιταμίνες & Συμπληρώματα Διατροφής / Βιολογικά προϊόντα / Προϊόντα Ιατρικής φροντίδας & Ορθοπεδικά είδη

To pharmacy128.gr ιδρύθηκε το 2014 ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Eίναι η ηλεκτρονική επέκταση του φαρμακείου E. Αβραμίδης Ο.Ε. που ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2005 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το pharmacy128 αποτελεί ένα πλήρες και σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που εξασφαλίζει τα δημοφιλέστερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς για εσάς και με άμεση παράδοση - μόλις 3 ώρες εντός Θεσσαλονίκης!

Προτεραιότητα μας είναι να σας καθοδηγήσουμε ώστε να ικανοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε σας ανάγκη. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι μας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τις ανάγκες σας. Βρείτε στην κατηγορία των προσφορών τις προτάσεις μας για συμφέρουσες αγορές σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία, την περιποίηση και τη διατροφή τόσο τη δική σας όσο και των παιδιών. Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε μαζί σας, να προσφέρουμε τη συμβουλή μας και να σας προτείνουμε λύσεις, είτε τηλεφωνικώς είτε από κοντά στο φυσικό μας κατάστημα.

7 φαρμακοποιοί είναι καθημερινά στη διάθεσή σας Δευτέρα - Σάββατο, από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 24.00 το βράδυ για να σας παρέχουν τις επαγγελματικές τους συμβουλές!

Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 128, Θεσσαλονίκη 54635

Τηλέφωνα: 800 11 11 128, 231 020 0322

web URL: http://www.pharmacy128.gr/